Ik zoek een      Leeftijd:   Provincie:      

Slanke onderdanige vrouw zoekt SM sexcontact

Slanke onderdanige vrouw zoekt SM sexcontact
Naam:Sillysm
Ik ben:Vrouw
Ik zoek een:Man
Leeftijd:56
Woont in:Vlaams Limburg Belgie

Over mij

Wie staat er open om mij te laten voelen dat ik straf verdiend heb omdat ik heel stout geweest ben? Ik ben een onderdanig type. Een seksslavin zijn is een droom van mij die ik graag wil laten uitkomen. Ik doe alles maar we spreken wel een bepaalde grens af.

Ik hou van naakt buiten lopen, ook hou ik er van om af en toe billenkoek te krijgen, daar wordt ik helemaal geil van, soms kan ik dan spontaan klaar komen. Je mag mij ook vastbinden voor lekkere seksspelletjes. En wat ik ook nog spannend vind is plasseks, lekker over elkaar heen plassen.

Hou jij ook van spank, bondage en plasseks? Ik zoek een Dom met SM ervaring die dit met mij wil doen.